Traineebloggen

Följ våra traineer under deras första år på Sweco. Är du nyexad ingenjör, arkitekt, miljövetare eller har du examen inom IT? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

Traineepresentation – Susanna

9 december 2012

Susanna Ternstedt är 27 år, bor i Stockholm och jobbar som projektledare på Swecos Stockholm-kontor. Hon är, precis som Per, en av årets sexton Sweco-trainees och en av dem som kommer bidra på den här bloggen.

Bakgrund

Kort om mig, born and raised i Stockholm med undantag för ca sju år som jag bodde i Linköping. Jag började på Samhällsbyggnadsprogrammet på KTH 2007, men bestämde mig HT 2010 för att ta en liten avstickare till sköna Köpenhamn under ett år av min master. Startade min karriär på Sweco Management genom att skriva mitt examensarbete här, som handlade om SKB (Socialkonsekvens Beskrivning).

Varför sökte du dig till Swecos traineeprogram?

Sweco blev ett givet val inför mitt examensarbete med sin tydliga profil inom hållbarhet. Efter att ha besökt olika företag, var valet givet att söka till traineeprogrammet! Här fanns möjligheter till utveckling, både på det professionella och det personliga planet. Den härliga stämningen och känslan av att det är högt i tak gjorde valet bara ännu enklare. Jag har aldrig ångra mitt val!

Aktuellt uppdrag

Har sedan starten  i juni jobbat på olika projekt med beställare som tex Statens Fastighetsverk och Fortum, vilket ger en bredd i min vardag, från kulturhistoriska byggnader till industrier. Vidare arbetar jag även med att utveckla mitt examensarbete till något konkret och matnyttigt, vilket känns spännande och utmanande!

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.