Traineebloggen

Följ våra traineer under deras första år på Sweco. Är du nyexad ingenjör, arkitekt, miljövetare eller har du examen inom IT? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

Spännande projekt och roliga AW:n

31 oktober 2014

IMG_5178 

Förutom att gå på ViaTrainee-träffen så arbetade jag med flera spännande projekt förra veckan, såsom en miljökonsekvensbeskrivning för en återvinningscentral och hållbara byggmaterial för ett reningsverk.

Arbetsveckan fick även ett roligt slut. I fredags tog flera av Swecos konsulter för miljö, energi, infrastruktur och installation fram sitt rockiga jag på Rocktöberfest, ”den hårdaste AW:n ovan jord”. Kvällen bjöd på rock, tatueringar (gnuggisar) och karaoke här på kontoret. En minst sagt lyckad kväll!

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.