Ventilen

En blogg om installationer – följ Swecos installationskonsulter som bloggar om energidesign, komfort och säkerhet som leder till bra inneklimat, låg energianvändning och funktionella byggnader.

Rekreation för göteborgskontoret

31 januari 2017

Varje år runt vecka 4 skickas cirka 50 konsulter från göteborgskontoret upp till Sälen för rekreation. I år var inget undantag. Jag tog så klart chansen, betalade och följde med. Vi bor i våra stugor i Gubbmyren i Lindvallen som är några av dem stugor vi anställda kan hyra. Onsdag eftermiddag gick bussen och sen installerades vi i grupper om 6-8 personer i varje stuga. Bolagen blandas och en får chansen att lära känna sina kollegor som en annars aldrig träffar. På torsdag och fredag går bussen vanligtvis till Trysil för lite roligare skidåkning för att avsluta med olika aktiviteter i Lindvallen på lördagen innan vi åker hem igen. Även i år såg planen ut så här. Dock ville vädergudarna annorlunda och bjöd på lite regn på torsdagsmorgonen. Det innebar glashala vägar och en dikesåkning. Lättnaden av att inte köra in i en lastbil och besvikelsen över att inte komma till Trysil tog ut varandra så vi kämpade oss bort till Hundfjället till fots med all vår packning. Slutade med en väldigt bra dag i backen till trots.

Inte heller på fredagen kom vi till Trysil. Den gången för att busschauffören inte ville köra dit. Förstår honom. Blev en bra skiddag med strålande sol ändå. Lördagen bjöd på dimma och lite kallare väder. Hela resan bjöd på mycket skratt, sång, lite skidåkning och nya bekantskaper. Ser fram emot nästa år! Då hoppas jag att vi kommer till Trysil också.

IMG_8501
Glashala vägar. Inte ens bärgaren hade mycket till fäste. Kanske ska satsa på dubbdäck.
IMG_8502
Till slut kom sandbilen.
IMG_8504
Som ett lämmeltåg
IMG_8507
Fint på toppen och dimmigt i dalen.
IMG_8511
Hann fånga det sista av solen innan vi åkte mot stugorna igen.

 

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.