Traineebloggen

Följ våra traineer under deras första år på Sweco. Är du nyexad ingenjör, arkitekt, miljövetare eller har du examen inom IT? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

Presentationsproffs och innebandykungar!

3 maj 2017

I slutet av april var det dags för mitt älskade Malmö att spänna musklerna och visa sig från sin allra bästa sida. Hedersgäster i staden var nämligen Swecos traineegrupp redo för nästa utbildningsblock – presentationsteknik!

Under intensiva dagar med presentationsgurun Rune Rennermark drillades vi i konsten att tala och att förbereda en presentation som fängslar åhöraren. Hur presenterar man ett ämne så att budskapet verkligen går fram? Och inte minst, hur ska man göra för att bli ihågkommen? Genom att arbeta utefter principen Engagera många sinnen – etablera starka minnen kan man komma en bra bit på vägen. Lite tröttare och mycket visare åkte mina kollegor sedan tillbaka till sina respektive kontor ute i landet, men Malmö välkomnar er på återbesök alla dagar i veckan!

Efter hårt arbete följde välförtjänt resaurangbesök vid härliga Lilla Torg
Traineer i arbete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Några dagar senare var det dags för nästa utmaning – innebandyturnering med mina projektledningskollegor. Vem som vann låter vi vara osagt, men visst är det en imponerande laguppställning?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hälsningar,

Magdalena

 

 

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.