Traineebloggen

Följ våra traineer under deras första år på Sweco. Är du nyexad ingenjör, arkitekt, miljövetare eller har du examen inom IT? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

Välkommen!

4 december 2012

Det här är en blogg för Swecos traineeprograms räkning, där vi – några av årets trainees – kommer att skriva om vår start här på Sweco; om våra upplevelser och intryck i såväl det vardagliga arbetet som i traineeprogrammet, om saker som inspirerar oss, om utmaningar och roliga tillställningar.

Vi som kommer vara skribenter är:

Agnes Skovdal (Projektledning, Stockholm), Eveline Ottosson (Projektledning, Göteborg), Johanna Löfquist (Geografisk IT, Stockholm), Per Jørstad (Konstruktion, Malmö) och Susanna Ternstedt (Projektledning, Stockholm)

Mer om oss och varför vi valde att söka oss till Swecos traineeprogram kan du läsa här på bloggen inom kort!

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.