Avfall

Här bloggar Swecos konsulter om avfallshantering

Miljökonsulter med inriktning mot avfallshantering till Region Syd!

23 mars 2017

Miljökonsulter med inriktning mot Avfallshantering till Region Syd

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en konsult som vill vara delaktiga i vår fortsatta utveckling inom avfallsområdet.

Vem är du?

Vi söker dig med 3 – 6 års erfarenhet. Du bör ha utbildning minst på högskolenivå och erfarenhet inom avfallsbranschen. Du blir en viktig spelare i en expansiv grupp som gemensamt ansvarar för att hitta nya uppdrag, träffa kunder och utveckla konsultaffären inom avfall.

Du kommer att tillhöra avfallsgruppen i södra regionen som omfattar kontoren i Malmö, Helsingborg och Karlskrona. Din placeringsort är Malmö men våra kunder finns i Skandinavien och ibland även längre bort, varför resor kan bli aktuellt. I dagsläget har gruppen medarbetare inom huvudområdena avfallsstrategi och deponi/avfall och miljö och vi planerar att växa ytterligare.

För oss är det viktigt att du som medarbetare har roligt på jobbet, kan kombinera det med din livssituation och erbjuds stor möjlighet till personlig utveckling. Gruppen har arbetat fram gemensamma värderingar och normer som ska leda oss i allt vi gör:

– Vi känner oss delaktiga i gruppens arbete mot våra mål, vi utvecklas i våra yrkesroller och har roligt på jobbet
– Vi tar stort ansvar i uppdrag och vårdar våra kundrelationer
– Vi ligger i framkant genom nytänkande och har fokus på utveckling och hållbarhet i våra projekt

Vi rekryterar personligheter. Därför är det intressant om du redan i din ansökan berättar hur du kan bidra till gruppens och företagets framtida utveckling. Fundera också över om du tror på och kan stå för gruppens gemensamma värderingar och normer. Vi tror att du är utvecklingsorienterad, engagerad och ansvarstagande. Du bör tycka om att arbeta utåtriktat och ser det som naturligt att utveckla goda och långvariga kundrelationer. Vi uppskattar även språkkunskaper, då vi arbetar på den internationella arenan. För ditt arbete har du bra systemstöd och nära tillgång till hela Swecos rikstäckande kompetens och personal inom området.

Swecos internationella verksamhet inom avfall omfattar idag närmre 70 konsulter varav ca 30 st finns i Sverige.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Ansökan

Då vi kontinuerligt söker kompetenta kollegor, sker urval och intervjuer löpande under året. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om rollen, vänligen kontakta:

Åsa Strickland, Gruppchef Avfall Syd

Telefon +46 (0)40167087

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK (proforma 2015). Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Länk till ansökan: http://www.sweco.se/karriar/lediga-jobb/miljokonsulter-med-inriktning-mot-avfallshantering-till-region-syd/

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.