Traineebloggen

Följ våra traineer under deras första år på Sweco. Är du nyexad ingenjör, arkitekt, miljövetare eller har du examen inom IT? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

Kulturtips i vintermörkret!

10 januari 2013

Vill börja med att hälsa alla läsare en god fortsättning på det nya året! Hoppas att ni alla har haft en härlig och avkopplande jul. Själv har jag först varit i Skåne och firat med familj och vänner för att sedan ta tag i köksrenovering i lägenheten i Stockholm. Jag hann med att vara lite kulturell i jul-shoppingen och tänkte därför dela med mig av ett tips – fotoutställningen ”A day in the world” som Sweco varit med och sponsrat.

För er som inte sett den redan besökt denna är den helt gratis och verkligen värd ett besök om man har vägarna förbi. Utställningen utgörs av ögonblicksbilder från människors vardagsliv runt om i världen och fick mig att verkligen ”zooma ut” för en stund. Roliga och humoristiska bilder varvas med tragiska och allvarsamma på ett sätt som skapar nyfikenhet och förståelse för hur olika livsöden kan se ut på olika platser. Den visas bland annat på Kulturhuset i Stockholm till 27 januari och på Världskulturmuseet i Göteborg till 26 maj. För mer info se http://www.aday.org/#exhibition

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.