Traineebloggen

Följ våra traineer under deras första år på Sweco. Är du nyexad ingenjör, arkitekt, miljövetare eller har du examen inom IT? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

Julhälsning

23 december 2013

          pralin skellefteå

1) Swecostrategypralin 2) Vinter i Drängsmark, Skellefteå

Innan jul har det varit fullt upp med olika projekt, och i torsdags lämnade vi in en rapport om hållbara vardagsresor som jag har arbetat med under hösten. En nyhet till nästa år är att vårat bolag byter namn från första januari – från Sweco Eurofutures till Sweco Strategy. Med anledning av namnbytet hade vi en liten fest på kontoret förra veckan där det bland annat bjöds på swecostrategypraliner och swecostrategychampange!

Nästa år väntar fler roliga projekt och kurser med traineegänget. Nu är det dock dags att njuta av några dagars julledighet i vinterlandskapet Skellefteå

God jul och gott nytt år! Vi ses 2014!

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.