Traineebloggen

Följ våra traineer under deras första år på Sweco. Är du nyexad ingenjör, arkitekt, miljövetare eller har du examen inom IT? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

Jul och halvtid för traineeprogrammet!

23 december 2016

Julledigheten markerar en slags halvtid för traineeprogrammet, vi har gjort hälften av utbildningsmodulerna och har andra hälften kvar till 2017! Mycket av det vi lärt oss under 2016 har jag haft nytta av i arbetet på Sweco. Ett exempel är uppdragsstyrningsutbildningen som bland annat går igenom uppstart och administration av uppdrag, vilket varit aktuellt för mig nu precis innan Julen.

Inför nästa år ser jag speciellt fram emot utbildningen i ABK – allmänna bestämmelser för konsultuppdrag inom arkitekt- och ingenjörsverksamhet, som styr den juridiska biten för hur vi arbetar i uppdragen.

Men innan dess önskar jag en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

 

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.