Ventilen

En blogg om installationer – följ Swecos installationskonsulter som bloggar om energidesign, komfort och säkerhet som leder till bra inneklimat, låg energianvändning och funktionella byggnader.

Introduktionskurs på Sweco i Stockholm

7 juli 2016

För någon vecka sedan var det introduktionskurs på Sweco för oss som är nya på företaget. Kursen hölls i Stockholm på huvudkontoret. Det är en bra och lärorik kurs som ger en lite extra inblick i företaget. Vissa kommer nya direkt från skolan medans andra kommer från andra företag med en kanske något längre erfarenhet på arbetsmarknaden. Just den kombinationen av personer tycker jag blir väldigt intressant. Blandningen av nya ögon och erfarna ögon som ser på Sweco i helhet. Även att få nätverka med flera nya på Sweco. Under kursen fick vi bland annat gå igenom Swecos värdeord som är nyfikenhet, engagemang och ansvar. De orden speglar verkligen rollen man kan ta i Sweco. Med nyfikenhet och engagemang så skapar man ett ansvar och ett starkare band gentemot kunden. Passa på alla som inte gjort denna kurs än, att gå den. Åk till huvudkontoret och kolla in stället. Nätverka med kollegor och skaffa er ett kontaktnät inom företaget. Det är jätteviktigt. Vi var flera stycken från Swecos installationskonsulter på plats och att få dela olika erfarenheter med varandra var riktigt intressant. Jag själv passade också på att kolla in den otroligt snygga och väl genomtänkta belysning på Swecokontoret. Riktigt läckert måste jag säga.

Hos Sweco installationskonsulter i Falun knackar nu semestern på dörren och vi ser fram emot att ladda batterierna ordentligt under några veckor. Jag passar därför på att hälsa alla en trevlig och välförtjänt semester. Passa nu på att verkligen ha semester så ni kommer tillbaka ordentligt taggade för nya utmaningar hos oss på Sweco.

Sweco Huvudkontor

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.