Akustik

Här bloggar Swecos akustiker om ljud och buller. Hur påverkas vi av ljud och vilka riktlinjer har vi att förhålla oss till? Och, viktigast av allt; hur kan en akustiker arbeta för hållbara samhällen och städer?

Inbjudan till workshop; Ljudmiljö i en hållbar och attraktiv stad

26 september 2013

Initiativtagare till denna inbjudan; Sweco – Cristian Sjövind och Martin Tunbjörk,  SLU Alnarp – Gunnar Cerwén

Hej!

I våras anordnade Sweco ett seminarium med paneldebatt på temat ”Ljudmiljö i den hållbara och attraktiva staden”. Läs gärna vår sammanfattning av seminariet här.

Nu tycker vi att det är dags att ta nästa stegJ. Idén är att det ska bli i form av en halvdags workshop någon gång i mitten eller slutet av november. Viktigt för oss är att upplägget är öppet, inbjudande och inkluderande och tanken är därför att en extern processledare, utan egenintresse i ljudmiljö, ska leda denna halvdag. I workshopen tänker vi oss att vi tillsammans utkristalliserar hur arbetet kan fortsätta framåt. Det är mot denna bakgrund som vi nu vill undersöka ditt intresse av att vara med på denna workshop som kan ses som en initiering av det fortsatta arbetet.

Anmäl ditt intresse senast den 2/10 så återkommer vi snarast möjligt med en skarp inbjudan inklusive tid, plats och lokal. Intresset anmäler du genom att följa länken här. Anmälan är inte bindande. Du får gärna sprida inbjudan vidare i ditt nätverk.

Vårt syfte med workshopen;

  • Skapa nätverk och arbetsgrupper som tar sig an stadens ljudlandskap på olika sätt.
  • Embryo till ett eller flera uppslag av samarbets-/utvecklingsprojekt mellan individer och organisationer.
  • Ta fram en plan för det fortsatta arbetet (i en eller flera konstellationer).

Hjärtligt välkommen med din intresseanmälan!

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.