Akustik

Här bloggar Swecos akustiker om ljud och buller. Hur påverkas vi av ljud och vilka riktlinjer har vi att förhålla oss till? Och, viktigast av allt; hur kan en akustiker arbeta för hållbara samhällen och städer?

Inbjudan 27/11; Workshop om ljudmiljö i en hållbar och attraktiv stad

11 oktober 2013

Tid: Den 27/11 kl. 13-17. Det bjuds på eftermiddagsfika.
Plats: SLU Alnarp, Aulan Terra Nova. Vägbeskrivning till Alnarp | Karta över campusområdet
Anmälan: Anmäl dig här. Sista dag för anmälan är den 10/11

Hej!

Intresset för en workshop om ljudmiljö har visat sig vara stort utifrån tidigare intresseanmälningar, drygt 30 st. Vi tycker att det är mycket glädjande att så många vill arbeta tillsammans för att utveckla ljudmiljön i vårt samhälleJ. Vår lokal för dagen tar ca 50 personer så skynda att anmäla dig för att vara säker på en plats.

Du bjuds in till en halvdags workshop på temat ljudmiljö i en hållbar och attraktiv stad. Tanken är att vi under denna halvdag ska ta de första stegen och sätta ut riktningen för ett vidare arbete med ljudmiljö i våra städer. Vi hoppas och tror på många nya uppslag och former för samarbete. För att få ut så mycket som möjligt av dagen har vi valt en erfaren extern processledare, utan egenintresse i ljudmiljö, för att leda workshopen. Detta gör att du som deltagare helt kan fokusera på ljudmiljöperspektivet samtidigt som vi får hjälp att konkretisera och ta våra visioner, tankar och idéer framåt mot givande samarbeten och intressanta projekt.  

Halvdagen kommer att ledas av Mikael Sandgren som har ca 20 års erfarenhet av att leda utvecklingsprocesser.

Hjärtligt välkomna!

Sweco, SLU och FUSE genom Cristian Sjövind
 ———————————————————————

Denna workshop om ljud i en hållbar och attraktiv stad har möjliggjorts genom ett samarbete mellan Sweco, SLU och forskningsprogrammet Future Urban Sustainable Environments (FUSE).

sweco slu fuse

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.