Ventilen

En blogg om installationer – följ Swecos installationskonsulter som bloggar om energidesign, komfort och säkerhet som leder till bra inneklimat, låg energianvändning och funktionella byggnader.

Framtidsspaning från MIPIM

16 mars 2017

Efter en förmiddag med framtids- och omvärldsbevakning tillsammans med personer från den privata sektorn på fastighetsmarknaden och med personer från olika kommuner är det tydligt att digitaliseringen redan påverkar branschen. Att den kommer att påverka ännu mer i framtiden är alla överens om.

Hur digitaliseringen kommer att förändra våra beteenden och hur den påverkar vårt sätt att bo och resa återstår att se. En spännande fråga som gav bra och intressanta diskussioner idag.

Swecos hållbarhetschef Andreas Gyllenhammar passade på att visa det senaste inom AR (augmented reality). Möjligheterna med denna teknik är oändliga och vi på Sweco är med och utvecklar den!

Andreas Gyllenhammar visar det senaste inom AR

/Tomas Holmgren, vd Swecos Installationskonsulter

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.