Traineebloggen

Följ våra traineer under deras första år på Sweco. Är du nyexad ingenjör, arkitekt, miljövetare eller har du examen inom IT? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

Diplomering!

10 juni 2013

Som alltid, går tiden allt för fort när man har roligt!

Den 17:e maj var det dags för diplomering för oss traineer i Stockholm. Som vanligt bjöds det på ett fullspäckat schema med projektpresentationer, utdelning av diplom, tal till oss traineer och mingel. Alla traineer hade i början året delats upp i fyra olika grupper med fyra traineer i vardera grupp. I min grupp inventerade och undersökte vi vilka medarbetare på Sweco som håller i externa utbildningar. Det visade sig verkligen vilken stor variation av tung kunskap, inom många olika områden, som finns på Sweco. Ett exempel är alla olika specialister som föreläser på våra högskolor, till exempel KTH och Chalmers.

Dagen till ära kom grupp- och regionschefer till diplomeringen för att lyssna på våra presentationer och alla visade stort engagemang och ställde massvis med kluriga frågor. Avslutningsvis höll respektive chef ett tal till sin trainee, det var verkligen fint att höra. Extra ärofyllt kändes det när Sweco Sveriges VD Åsa Bergman dök upp för att dela ut diplomen samt dela med sig av hennes tankar och erfarenheter om hur man kan nå framgång i karriären.

Efter att själva ceremonin var slut, laddade vi om inför vår sista middag. Middagen avslutades med diverse tävlingar oss traineer emellan, vem skulle få äran att avsluta på topp?! Safe to say så avslutade vi alla på topp, efter en riktigt rolig kväll på stan.

Fortsättning följer nu när vi lägger all energi på våra spännande uppdrag med all den nya kunskap vi fått under vårt år som traineer, vi ser nu framemot sommaren och att få träffa nästa generations Sweco-traineer till hösten!

Avslutar med lite bilder, för dessa säger mer än tusen ord 🙂

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.